Skip to main content

Erbjudanden från vårt kontorshotell

Erbjudande – privat kontor för 4 pers 12 995 kr

För endast 12 995 kr per månad, och dessutom med en månad fri hyra, kan du och ditt team av upp till fyra personer, flytta in och börja känna pulsen av en stimulerande arbetsmiljö.

Detta erbjudande är begränsat, så vänta inte.

HÄMTA ERBJUDANDE

Spana in våra andra fantastiska och tidsbegränsade erbjudanden

Coworking med havsutsikt

Upptäck arbetslivets skönhet vid havet med vårt coworking-erbjudande: Flexibel arbetsplats med havsutsikt! Arbete från ledig plats vid skrivbord, lounge eller annan tillgänglig plats. Utrymmet måste lämnas rent från material vid arbetsdagens slut.

Vi bjuder in dig att prova vårt flexibla kontor med ett provmedlemskap i tre månader för 2980 kr per månad. Och som en extra bonus, erbjuder vi dig fri hyra fram till augusti. Detta ger dig en perfekt möjlighet att uppleva fördelarna med en dynamisk arbetsplats, samtidigt som du njuter av den rogivande utsikten över havet.

HÄMTA ERBJUDANDE

Virtuellt kontor

Med vårt virtuella kontorserbjudande, 4980 kr för 12 månader, kombinerar du bekvämligheten av hemarbete med professionell närvaro. Få en prestigefylld företagsadress och effektiv posthantering, samtidigt som du behåller din frihet att arbeta var du vill.

Trots distansarbetets fördelar finns det tillfällen när personliga möten krävs. Därför inkluderar vi en (1) timmes tillgång till The Huddle varje månad.

HÄMTA ERBJUDANDE

Kom ihåg, dessa erbjudanden är tillgängliga för en begränsad tid/antal.

Villkor
Ingen bindningstid. Uppsägningstid 3 kalendermånader.
Fakturering sker kvartalsvis i förskott.
Mötesrum debiteras per timme. För info om priser se workopolis.se/konferens-moten/
Deposition och startkostnad tillkommer.
Samtliga priser är ex. moms.

Ett kontor med stilfullt inredda ergonomiska möbler och många bekvämligheter

Workopolis erbjuder centralt placerade, exklusiva privata kontorsrum som är nyligen renoverade och stilfullt inredda med ergonomiska arbetsplatsmöbler. Du har även nära tillgång till bekvämligheter som träningsanläggningar, lunchrestauranger, snabbköp och trevliga promenadstråk. I området finns P-Malmö med gott om platser, samtidigt erbjuds utmärkta kollektivtrafikförbindelser.

Hos hittar du också inbjudande gemensamma utrymmen där du kan njuta av en kopp gott kaffe och prata med dina kontorsgrannar.

stulfullt kontor i Malmö
Workopolis

Allt inkluderat och bekymmersfritt

Fokusera på att utveckla ditt företag medan vi tar hand om resten. Workopolis har allt du behöver för att komma igång – från ergonomiska möbler till supporttjänster.

Lounge
Ergonomiska möbler
Snabbt fiberoptiskt internet
Snabbt fiberoptiskt internet
Daglig städning
Daglig städning
Fria utskrifter
Fria utskrifter
Delat kök, skafferi och gemensamma rum.
Delat kök, skafferi och gemmensamt rum
1 faktura, inga dolda avgifter
1 faktura, inga dolda avgifter
Eget Wifi
Privat Wi-Fi (valfri tilläggstjänst)
Obegränsat med kaffe och te!
Obegränsat med kaffe och te!
Företagsadress och brevlåda
Obegränsat med kaffe och te!
Djurvänligt

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8
P-Malmö Östra Varvsg. 19
Parkering vid Östra Varvsg.
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

040 – 000 000

info@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Vanliga frågor

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Kan jag få min post levererad till Workopolis?

Ja, som medlem hos Workopolis får du tillgång till posthanteringstjänster. Vi tillhandahåller en postlåda och företagsadress för att du ska kunna ta emot din företagspost på vår plats. Vår receptionspersonal hjälper till med att hantera inkommande och utgående post för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Vad innebär kontorshotell och kan man provsitta hos Workopolis?

Ett kontorshotell är en arbetsplatslösning där flera företag och entreprenörer delar på gemensamma utrymmen och resurser, såsom mötesrum, kök, loungeområden och receptionstjänster, samtidigt som de hyr egna privata kontor eller arbetsplatser. Detta skapar en flexibel, kostnadseffektiv och stimulerande arbetsmiljö som främjar nätverkande och samarbete mellan företag.

Om du är intresserad av att provsitta hos Workopolis, rekommenderar vi att du tar kontakt med vårt team för att boka en rundtur eller be om en provdag.

Kan jag hyra ett konferensrum som icke-medlem?

Ja, på Workopolis kan du hyra konferensrum även som icke-medlem. Vi välkomnar externa kunder att boka våra konferenslokaler för deras evenemang och möten. Kontakta oss för att få information om priser, tillgänglighet och för att boka det konferensrum som passar dina behov bäst.

Kan jag ta med mig min fyrbenta vän till jobbet?

Ja, på Workopolis är husdjursvänliga vilket innebär att du kan ta med din fyrbenta vän till jobbet. Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa regler och riktlinjer gäller för att säkerställa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för alla medlemmar. Det rekommenderas att kontrollera dessa regler och riktlinjer med Workopolis-teamet innan du tar med ditt husdjur till arbetsplatsen.

Vad kostar ett rum på kontorshotell i Malmö?

Priserna för rum på kontorshotell i Malmö kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, läge, faciliteter och kontraktslängd. Ett bra exempel är priserna för coworking i Malmö.
Den lägsta hyran ligger på cirka 900 kr/person/månad, medan den högsta hyran är cirka 4 500 kr/person/månad, båda i cityområdet. I genomsnitt kostar ett kontorshotell i Malmö cirka 2 600 kr/person/månad.

(Priset inkluderar kontorsutrymme, tillgång till gemensamma utrymmen, medlemskap och de tjänster som kontorshotellet erbjuder.)

Kontakta oss

Oavsett om du är ett etablerat företag eller ett växande startup har vi det du behöver för att få ditt företag att expandera – så, kom och kolla in oss.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
Kontorshotell med privata kontor och coworking

Välkommen till vår sida för våra egna kontorshotellserbjudanden i Malmö!

Här hittar du en rad flexibla och kostnadseffektiva lösningar för ditt företag, oavsett storlek eller bransch. Från virtuella kontor till coworking-utrymmen med havsutsikt, har vi alternativ som passar alla arbetsstilar. Upptäck våra exklusiva öppningserbjudanden och specialpaket, alla utformade för att hjälpa dig att maximera produktivitet och framgång. Utforska våra erbjudanden idag och hitta den perfekta lösningen för ditt företag!

Välj Workopolis kontorshotell i Malmö och upplev hur en inspirerande och funktionell arbetsmiljö kan bidra till framgång och tillväxt för ditt företag.

BOKA EN VISNING