Skip to main content

COWORKING I MALMÖ

Coworking Spaces

Letar du efter det perfekta coworking-utrymmet i Malmö? På Workopolis i Västra Hamnen, erbjuder vi en lugn och professionell miljö som är idealisk för entreprenörer, frilansare och företag som uppskattar magiska utsikter. Vårt mål är att skapa en arbetsplats där du inte bara kommer att trivas utan också växa både professionellt och personligt.

Vill du veta mer, boka visning eller testa en dag?

KOM IGÅNG IDAG

Våra coworking-medlemskap

Dagspass

Garanterat skrivbord i ett delat arbetsutrymme med tillgång under bemannade arbetstider den dagen du väljer att befinna dig här! Upptäck fördelar med våra dagspass.

299 kr per tillfälle

Mer info

 • Tillgång till arbetsutrymmet mån-fre kl 08-17.00
 • Monitor (tilläggstjänst)
 • Frukt och kaffe
 • Wi-Fi

Deltidsarbetsplats

Prisvärt medlemskap som ger dig tillgång till en garanterad sittplats, 2 dagar per vecka i vårt kontorshotell under bemannade tider! Alltid med öppenhet för förändring.

1 499 kr per månad

Mer info

 • Tillgång till arbetsutrymmet mån-fre 08-17.00
 • Inbjudningar till frukost, afterwork och andra nätverksträffar
 • Frukt och kaffe
 • Wi-Fi

Heltidsarbetsplats

Prisvärt medlemskap som ger dig tillgång till en garanterad sittplats, 5 dagar per vecka i vårt kontorshotell under bemannade tider! Alltid med öppenhet för förändring.

2 499 kr per månad

Mer info

 • Tillgång till arbetsutrymmet mån-fre 08-17.00
 • Inbjudningar till frukost, afterwork och andra nätverksträffar
 • Rabatterat konferensrum
 • Frukt och kaffe
 • Egen entrétagg (tilläggstjänst)
 • Monitor (tilläggstjänst)

Dedikerat skrivbord

En personlig arbetsplats med skrivbord och förvaringsutrymme där du tryggt kan förvara dina ägodelar över natten, mindre krångel. Alltid med öppenhet för förändring.

Från 3 499 kr per månad

Mer info

 • Tillgång till arbetsutrymmet 7 dagar i veckan – dygnet runt
 • Inbjudningar till frukost, afterwork och andra nätverksträffar
 • Rabatterat konferensrum
 • Egen entrétagg
 • Monitor (tilläggstjänst)

Njut av toppmoderna, flexibla arbetsytor

Vad är Coworking?

Coworking, eller Open Space Coworking, erbjuder en flexibel och öppen arbetsmiljö. Detta moderna koncept är designat för att stödja individer och team med anpassningsbara arbetsplatser. Det ger fullständig flexibilitet och möjligheten att arbeta hur du vill, varje dag. Idealiskt för dem som värdesätter gemenskap och flexibilitet, cowoking utrymmen främjar samarbete och nätverkande i en kreativ miljö.

Coworking Malmö
Coworking i Västra Hamnen

Coworking med havsutsikt

I Workopolis Coworking i Malmö erbjuds en inspirerande arbetsmiljö med en oslagbar utsikt över Öresund. Här kombineras moderna faciliteter med en öppen och välkomnande atmosfär, skapande en perfekt miljö för innovation och produktivitet. Detta är platsen för dig som söker en dynamisk arbetsplats som främjar kreativitet och tillväxt.

Ergonomi och många bekvämligheter

Workopolis är platsen för centralt placerade kontorsrum som är nyligen renoverade och stilfullt inredda med ergonomiska arbetsplatsmöbler. Du har även nära tillgång till bekvämligheter som träningsanläggningar, lunchrestauranger, snabbköp och trevliga promenadstråk. I området finns P-Malmö med gott om platser, samtidigt erbjuds utmärkta kollektivtrafikförbindelser och cyckelplatser.

Hos oss hittar du också inbjudande gemensamma utrymmen där du kan njuta av en kopp gott kaffe och prata med dina kontorsgrannar.

Coworking i Västra Hamnen

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Gå från coworking till privat kontor

Privat kontor

Hos Workopolis erbjuder vi skräddarsydda kontorslösningar för både små och medelstora företag. Detta är ett privat och låsbart kontorsrum där ditt företag kan arbeta ostört, samtidigt som du får tillgång till ett inspirerande nätverk av ambitiösa och kreativa entreprenörer. Perfekt för distansanställningar och distansavdelningar.

 • Tillgång till arbetsutrymmet dygnet runt
 • Rabatterat konferensrum
 • Telefonkiosk-tillgång
 • Snabb enkel registrering

Större kontorslokaler

Det här är Större, färdigutrustade kontorslokaler för större företag som prioriterar anpassningsförmåga. Vi är övertygade om att det ska vara smidigt att hyra kontor, att kunna växa eller dra ned på storleken, samt att företag ska kunna reagera snabbt och flexibelt vid förändrade omständigheter. Hyr en del eller en hela våningen, planera om utrymmen vid behov.

 • Tillgång till arbetsutrymmet dygnet runt
 • Eget konferensrum
 • Eget taggsystem
 • Stöd för intranät och 1000/1000 internet

Vanliga frågor

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Kan jag få min post levererad till Workopolis?

Ja, som medlem hos Workopolis får du tillgång till posthanteringstjänster. Vi tillhandahåller en postlåda och företagsadress för att du ska kunna ta emot din företagspost på vår plats. Vår receptionspersonal hjälper till med att hantera inkommande och utgående post för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Vad innebär kontorshotell och kan man provsitta hos Workopolis?

Ett kontorshotell är en arbetsplatslösning där flera företag och entreprenörer delar på gemensamma utrymmen och resurser, såsom mötesrum, kök, loungeområden och receptionstjänster, samtidigt som de hyr egna privata kontor eller arbetsplatser. Detta skapar en flexibel, kostnadseffektiv och stimulerande arbetsmiljö som främjar nätverkande och samarbete mellan företag.

Om du är intresserad av att provsitta hos Workopolis, rekommenderar vi att du tar kontakt med vårt team för att boka en rundtur eller be om en provdag.

Kan jag hyra ett konferensrum som icke-medlem?

Ja, på Workopolis kan du hyra konferensrum även som icke-medlem. Vi välkomnar externa kunder att boka våra konferenslokaler för deras evenemang och möten. Kontakta oss för att få information om priser, tillgänglighet och för att boka det konferensrum som passar dina behov bäst.

Kan jag ta med mig min fyrbenta vän till jobbet?

Ja, på Workopolis är husdjursvänliga vilket innebär att du kan ta med din fyrbenta vän till jobbet. Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa regler och riktlinjer gäller för att säkerställa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för alla medlemmar. Det rekommenderas att kontrollera dessa regler och riktlinjer med Workopolis-teamet innan du tar med ditt husdjur till arbetsplatsen.

Vad kostar ett rum på kontorshotell i Malmö?

Priserna för rum på kontorshotell i Malmö kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, läge, faciliteter och kontraktslängd. Ett bra exempel är priserna för coworking i Malmö.
Den lägsta hyran ligger på cirka 900 kr/person/månad, medan den högsta hyran är cirka 4 500 kr/person/månad, båda i cityområdet. I genomsnitt kostar ett kontorshotell i Malmö cirka 2 600 kr/person/månad.

(Priset inkluderar kontorsutrymme, tillgång till gemensamma utrymmen, medlemskap och de tjänster som kontorshotellet erbjuder.)

Kontakta oss

Oavsett om du är ett etablerat företag eller ett växande startup har vi det du behöver för att få ditt företag att växa – så kom och kolla in oss.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
Kontor i Malmö med havsutsikt

Letar du efter en coworking plats i Malmö som kan ge din kreativitet och produktivitet ett lyft?

Upptäck Workopolis – en coworking miljö skräddarsydd för att tillgodose moderna företags och entreprenörers behov.

På Workopolis kombinerar vi det bästa av två världar – flexibiliteten och dynamiken i coworking, med bekvämligheten och professionalismen av ett traditionellt kontor. Här erbjuder vi en rad olika arbetsmiljöer som är utformade för att möta dina specifika behov, oavsett om du är en frilansare som söker ett lugnt hörn att jobba ifrån, eller ett växande företag som behöver utrymme för att expandera.

Men coworking hos Workopolis är mer än bara en arbetsplats. Det är en gemenskap av drivna individer och företag som tillsammans skapar en dynamisk och inspirerande atmosfär. Här kan du nätverka, samarbeta och dela idéer med andra likasinnade i Malmö, samtidigt som du njuter av en fantastisk utsikt över havet.

Coworking i Malmö är på stark frammarsch och Workopolis ligger i framkant av denna trend. Vi förstår vikten av att erbjuda en anpassningsbar och inkluderande arbetsmiljö, och det är därför vi ständigt strävar efter att förbättra och utveckla våra tjänster.

Så om du letar efter en coworking plats i Malmö, varför inte utforska vad Workopolis har att erbjuda? Vi ser fram emot att välkomna dig till vår coworking gemenskap och hjälpa dig att ta ditt arbete till nästa nivå.

Välj Workopolis kontorshotell i Malmö och upplev hur en inspirerande och funktionell arbetsmiljö kan bidra till framgång och tillväxt för ditt företag.

BOKA EN VISNING