Skip to main content

Privata kontor i Malmö

Våra privata kontor är utformade för att erbjuda den komfort och effektivitet som behövs för att arbeta optimalt. Med olika storlekar och layouter kan du hitta rätt kontor för ditt företags behov.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
Kontorslokal Malmö

Privata kontor – precis som du vill ha det

Workopolis kan erbjuda dig och ditt team en perfekt storlek på arbetsutrymme, oavsett om behovet inbegriper några kvadratmeter eller flera hundra. Inred det som du önskar och känn dig trygg i vetskapen om att ha ständig tillgång till ditt säkra utrymme. Eftersom vi förstår hur snabbt affärer kan förändras kommer vi aldrig att be dig att skriva under årslånga kontrakt – våra avtalsvillkor är anpassningsbara och skräddarsydda för dina specifika behov.

Mångsidiga och förmånliga privata kontor

Litet privat kontor hos Workopolis

Privat kontor

Hos Workopolis erbjuder vi skräddarsydda kontorslösningar för både små och medelstora företag. FlexiStudio är ett privat och låsbart kontorsrum där ditt företag kan arbeta ostört, samtidigt som du får tillgång till ett inspirerande nätverk av ambitiösa och kreativa entreprenörer. Perfekt för distansanställningar och distansavdelningar.

  • Tillgång till arbetsutrymmet dygnet runt
  • Rabatterat konferensrum
  • Telefonkiosk-tillgång
  • Snabb enkel registrering

Större konstorslokaler

Det här är större färdigutrustade kontorslokaler för företag som prioriterar anpassningsförmåga. Vi är övertygade om att det ska vara smidigt att hyra kontor, att kunna växa eller dra ned på storleken, samt att företag ska kunna agera snabbt och flexibelt vid förändrade omständigheter. Vi står alltid redo att hjälpa dig anpassa miljöer efter aktuella behov.

  • Tillgång till arbetsutrymmet dygnet runt
  • Timpott för konferensrum
  • Telefonkiosk-tillgång
  • Snabb enkel registrering

Ett kontor med stilfullt inredda ergonomiska möbler och många bekvämligheter

Workopolis erbjuder centralt placerade, exklusiva privata kontorsrum som är nyligen renoverade och stilfullt inredda med ergonomiska arbetsplatsmöbler. Du har även nära tillgång till bekvämligheter som träningsanläggningar, lunchrestauranger, snabbköp och trevliga promenadstråk. I området finns P-Malmö med gott om platser, samtidigt erbjuds utmärkta kollektivtrafikförbindelser.

Hos hittar du också inbjudande gemensamma utrymmen där du kan njuta av en kopp gott kaffe och prata med dina kontorsgrannar.

Kontor i Malmö med havsutsikt
Workopolis delat utrymme

Allt inkluderat och bekymmersfritt

Fokusera på att utveckla ditt företag medan vi tar hand om resten. Hos Workopolis finns allt du behöver för att komma igång – från ergonomiska möbler till supporttjänster.

Lounge
Ergonomiska möbler
Snabbt fiberoptiskt internet
Snabbt fiberoptiskt internet
Daglig städning
Daglig städning
Fria utskrifter
Fria utskrifter
Delat kök, skafferi och gemensamma rum.
Delat kök, skafferi och gemmensamt rum
1 faktura, inga dolda avgifter
1 faktura, inga dolda avgifter
Eget Wifi
Privat Wi-Fi (valfri tilläggstjänst)
Obegränsat med kaffe och te!
Obegränsat med kaffe och te!
Företagsadress och brevlåda
Hantering av post
Djurvänligt

Effektivisera möten med konferenslokaler i samma byggnad som ditt kontor

Tänk dig att kunna växla mellan ditt kontor och konferenslokaler på bara några sekunder. Med konferenslokaler i samma fastighet som ditt kontor kan du göra just det. Slipp tidsödande resor och logistikplanering, och fokusera istället på att skapa framgångsrika möten med dina kollegor och kunder.

Ta reda på mer om våra mötes- och konferenslösningar

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Vanliga frågor

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Kan jag få min post levererad till Workopolis?

Ja, som medlem hos Workopolis får du tillgång till posthanteringstjänster. Vi tillhandahåller en postlåda och företagsadress för att du ska kunna ta emot din företagspost på vår plats. Vår receptionspersonal hjälper till med att hantera inkommande och utgående post för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Vad innebär kontorshotell och kan man provsitta hos Workopolis?

Ett kontorshotell är en arbetsplatslösning där flera företag och entreprenörer delar på gemensamma utrymmen och resurser, såsom mötesrum, kök, loungeområden och receptionstjänster, samtidigt som de hyr egna privata kontor eller arbetsplatser. Detta skapar en flexibel, kostnadseffektiv och stimulerande arbetsmiljö som främjar nätverkande och samarbete mellan företag.

Om du är intresserad av att provsitta hos Workopolis, rekommenderar vi att du tar kontakt med vårt team för att boka en rundtur eller be om en provdag.

Kan jag hyra ett konferensrum som icke-medlem?

Ja, på Workopolis kan du hyra konferensrum även som icke-medlem. Vi välkomnar externa kunder att boka våra konferenslokaler för deras evenemang och möten. Kontakta oss för att få information om priser, tillgänglighet och för att boka det konferensrum som passar dina behov bäst.

Kan jag ta med mig min fyrbenta vän till jobbet?

Ja, på Workopolis är husdjursvänliga vilket innebär att du kan ta med din fyrbenta vän till jobbet. Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa regler och riktlinjer gäller för att säkerställa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för alla medlemmar. Det rekommenderas att kontrollera dessa regler och riktlinjer med Workopolis-teamet innan du tar med ditt husdjur till arbetsplatsen.

Vad kostar ett rum på kontorshotell i Malmö?

Priserna för rum på kontorshotell i Malmö kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, läge, faciliteter och kontraktslängd. Ett bra exempel är priserna för coworking i Malmö.
Den lägsta hyran ligger på cirka 900 kr/person/månad, medan den högsta hyran är cirka 4 500 kr/person/månad, båda i cityområdet. I genomsnitt kostar ett kontorshotell i Malmö cirka 2 600 kr/person/månad.

(Priset inkluderar kontorsutrymme, tillgång till gemensamma utrymmen, medlemskap och de tjänster som kontorshotellet erbjuder.)

Kontakta oss

Oavsett om du är ett etablerat företag eller ett växande startup har vi det du behöver för att få ditt företag att växa – så kom och kolla in oss.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
Flexibel coworking

Hyra kontor hos Workopolis – Kontor i Malmö där inspiration och framgång möts

Workopolis är ett modernt kontorshotell beläget i hjärtat av Malmö, där du kan hyra kontor för ditt företag och njuta av en inspirerande arbetsmiljö. Genom att välja Workopolis som din arbetsplats får du tillgång till alla bekvämligheter och tjänster som behövs för att driva ditt företag framgångsrikt.

Hos Workopolis erbjuds olika typer av kontorslösningar för att passa såväl små som större företag. Du kan välja mellan privata kontor, coworkingplatser och flexibla arbetsstationer. Alla kontor är utrustade med ergonomiska möbler och högkvalitativ teknik för att skapa en bekväm och produktiv arbetsmiljö.

En av fördelarna med att hyra kontor hos Workopolis är tillgången till gemensamma utrymmen och faciliteter. Här ingår välutrustade mötesrum, konferenslokaler, loungeområden och kök. Dessutom finns det möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer som också är medlemmar på kontorshotellet.

När det gäller kommunikation och transport är Workopolis strategiskt beläget i Malmö, med närhet till kollektivtrafik och centrala knutpunkter. Detta underlättar för både medarbetare och kunder att nå kontoret enkelt och smidigt.

Att hyra kontor hos Workopolis innebär att du får en bekymmersfri arbetsplatslösning där drift och underhåll av fastigheten, receptionstjänster och städservice ingår i hyran. Detta frigör tid och resurser som istället kan fokuseras på att utveckla ditt företag.

Välj Workopolis för ditt företags kontorshotell i Malmö och upplev hur en inspirerande och funktionell arbetsmiljö kan bidra till framgång och tillväxt för ditt företag.

BOKA EN VISNING