Exklusiv kontorsplats med direkt utsikt över havet

Belägen på den eftertraktade adressen Riggaregatan 53 i hjärtat av Västra Hamnen finner du en enastående kontorsplats, som erbjuder en oslagbar utsikt direkt mot det glittrande havet.

Om lokalen

Denna premiumlokal, som sträcker sig över cirka 590 kvadratmeter, är skräddarsydd för företag som sätter stort värde på en arbetsmiljö som inspirerar till nytänkande och välbefinnande.

Med sin imponerande takhöjd och generösa öppna ytor, inklusive praktiska omklädningsrum utrustade med dusch, erbjuder lokalen en perfekt balans mellan kontorsarbete och logistikbehov. Det är den ultimata platsen för organisationer som eftersträvar både effektivitet och en stimulerande atmosfär för sina anställda.

Den unika kontorsplatsen i Västra Hamnen står inte bara för en exceptionell utsikt över havet utan också för en möjlighet att verka i ett område som präglas av innovation och ett pulserande näringsliv. Genom att etablera ditt företag här får du inte bara en arbetsplats, utan en plats där du kan forma framtiden.

Fastigheten

Vår fastighet på Riggaregatan i det levande Västra Hamnen området välkomnar dig med en ljus glasentré, som ger en öppen och inbjudande första intryck. Fastigheten består av två delar: kontorslokaler placerade mot framsidan, perfekt för företag som värderar en representativ arbetsmiljö, och ett praktiskt lagerutrymme på baksidan, som möter alla dina logistiska behov.

Service

Inom gångavstånd (Dockan) finns lunchrestauranger som erbjuder mångsidiga matupplevelser för alla smaker. För ytterligare service som detaljhandel, apotek, banker och ett bredare utbud av matställen, är centrala Limhamn bara en kort promenad bort, där du har tillgång till allt du kan tänkas behöva.

Området

Västra Hamnen, en gång Malmös industriella hjärta, har genomgått en anmärkningsvärd transformation och är nu en av stadens mest eftertraktade områden. Denna del av Malmö, som kännetecknas av sin innovativa arkitektur och hållbarhetsinitiativ, har blivit en levande symbol som stadens framtidsvision och affärsdistrikt. Det är en plats där det historiska arvet möter framtidens möjligheter, skapande en unik blandning av kulturell rikedom och modern livsstil.

Kommunikation

Med ett utmärkt läge i Västra Hamnen är fastigheten endast tio minuters resa från centrala Malmö, vilket gör det enkelt för dig och dina medarbetare att pendla. Nära tillgång till både Yttre och Inre Ringvägen förbättrar ytterligare tillgängligheten och anslutningen till större vägar och Europavägar. För de som föredrar kollektivtrafik, ligger bussförbindelser 20 m ifrån ingången, och Hyllie tågstation kan nås på bara fem minuter, vilket öppnar upp för smidiga resor i regionen.

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Intresseanmälan

It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel at ease. The design ended up being better than I could have envisioned!

Eve CrawfordProduct Designer

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

Aura BrooksGraphic Designer

Salient is by far the most astonishing WP theme out there! I literally could not be happier that I chose to buy your theme! Your regular updates and superb attention to detail blows me away every time I visit my new site!

Zak ReidInstructor, Skate Nao

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc