Skip to main content

Medlemskap för alla behov

Vi erbjuder en mängd olika medlemskap – från öppna arbetsplatser till fasta platser och privata rum.

Välj den lösning som passar dig bäst – och upplev den kraft som finns i att vara en del av vår gemenskap!

Våra medlemskap, (alla priser är exklusive moms)

Privat kontor

Hos Workopolis erbjuder vi skräddarsydda kontorslösningar, våra Studio har egen dörr och de finns i storlekar från en till tio personer. Här kan du expandera utan att behöva växa ur kontoret.

Mot förfrågan

Dedikerat skrivbord

Investera i din egen personliga arbetsplats med vårt dedikerade skrivbordsalternativ. Här får du ett privat skrivbord, komplett med förvaringsutrymme, där du säkert kan förvara dina ägodelar över natten. Mindre krångel, mer fokus på ditt arbete.

Från 3 499 kr / månad per person

Större kontorslokaler

Det här är större färdigutrustade kontorslokaler för företag som prioriterar anpassningsförmåga. Vi är övertygade om att det ska vara smidigt att hyra kontor och variera efter rådande behov.

Mot förfrågan

Heltidsarbetsplats (coworking)

Prisvärt medlemskap som ger dig tillgång till en garanterad sittplats, 5 dagar per vecka i vårt kontorshotell under bemannade tider! Alltid med öppenhet för förändring.

Från 2 499 kr / månad per person

Deltidsarbetsplats (coworking)

Prisvärt medlemskap som ger dig tillgång till en garanterad sittplats, 5 dagar per vecka i vårt kontorshotell under bemannade tider! Alltid med öppenhet för förändring.

Från 1 499 kr / månad per person

Dagspass (coworking)

Garanterat skrivbord i ett delat arbetsutrymme med tillgång under bemannade arbetstider den dagen du väljer att befinna dig här! Upptäck fördelar med våra dagspass.

299 kr / tillfälle

Workopolis konferensavtal

Upplev professionalism och effektivitet när du håller dina möten och konferenser på Workopolis. Vårt konferensavtal ger dig tillgång till toppmoderna mötesrum och konferensfaciliteter.

Mot förfrågan

Premium företagsadress

Många företag börjar sin verksamhet med en företagsadress och går senare över till ett eget kontor när behovet uppstår. Om du inte behöver en fysisk arbetsplats men söker en företagsadress och posthanteringstjänster

499 kr / mån 

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Vanliga frågor

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Kan jag få min post levererad till Workopolis?

Ja, som medlem hos Workopolis får du tillgång till posthanteringstjänster. Vi tillhandahåller en postlåda och företagsadress för att du ska kunna ta emot din företagspost på vår plats. Vår receptionspersonal hjälper till med att hantera inkommande och utgående post för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Vad innebär kontorshotell och kan man provsitta hos Workopolis?

Ett kontorshotell är en arbetsplatslösning där flera företag och entreprenörer delar på gemensamma utrymmen och resurser, såsom mötesrum, kök, loungeområden och receptionstjänster, samtidigt som de hyr egna privata kontor eller arbetsplatser. Detta skapar en flexibel, kostnadseffektiv och stimulerande arbetsmiljö som främjar nätverkande och samarbete mellan företag.

Om du är intresserad av att provsitta hos Workopolis, rekommenderar vi att du tar kontakt med vårt team för att boka en rundtur eller be om en provdag.

Kan jag hyra ett konferensrum som icke-medlem?

Ja, på Workopolis kan du hyra konferensrum även som icke-medlem. Vi välkomnar externa kunder att boka våra konferenslokaler för deras evenemang och möten. Kontakta oss för att få information om priser, tillgänglighet och för att boka det konferensrum som passar dina behov bäst.

Kan jag ta med mig min fyrbenta vän till jobbet?

Ja, på Workopolis är husdjursvänliga vilket innebär att du kan ta med din fyrbenta vän till jobbet. Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa regler och riktlinjer gäller för att säkerställa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för alla medlemmar. Det rekommenderas att kontrollera dessa regler och riktlinjer med Workopolis-teamet innan du tar med ditt husdjur till arbetsplatsen.

Vad kostar ett rum på kontorshotell i Malmö?

Priserna för rum på kontorshotell i Malmö kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, läge, faciliteter och kontraktslängd. Ett bra exempel är priserna för coworking i Malmö.
Den lägsta hyran ligger på cirka 900 kr/person/månad, medan den högsta hyran är cirka 4 500 kr/person/månad, båda i cityområdet. I genomsnitt kostar ett kontorshotell i Malmö cirka 2 600 kr/person/månad.

(Priset inkluderar kontorsutrymme, tillgång till gemensamma utrymmen, medlemskap och de tjänster som kontorshotellet erbjuder.)

Kontakta oss

Oavsett om du är ett etablerat företag eller ett växande startup har vi det du behöver för att få ditt företag att expandera – så, kom och kolla in oss.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
Kontorslokal Malmö