Skip to main content

Fyll i formuläret för att få en skräddarsydd offert från Workopolis

På Workopolis förstår vi att varje företag är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade till dina specifika behov och önskemål.

Personlig Service

Vårt engagerade team är här för att guida dig genom varje steg på vägen. Från första förfrågan till inflyttning, kommer vi att jobba tillsammans med dig för att skapa den perfekta arbetsplatsen för dig och ditt team.

Skräddarsydda Lösningar

Vi erbjuder allt från öppna coworking platser till privata kontor och konferensrum. Samtliga utrymmen är utrustade med modern teknologi, möbler och inspirerande design – anpassningsbara för alla.

Flexibla Villkor

Vi vet att affärsvärlden förändras snabbt. Därför erbjuder vi flexibla avtal som kan anpassas efter dina föränderliga behov. Oavsett om du behöver en plats för en dag, en månad eller ett år, så har vi en lösning för dig.

Ergonomi och många bekvämligheter

Workopolis erbjuder centralt placerade, exklusiva privata kontorsrum som är nyligen renoverade och stilfullt inredda med ergonomiska arbetsplatsmöbler. Du har även nära tillgång till bekvämligheter som träningsanläggningar, lunchrestauranger, snabbköp och trevliga promenadstråk. I området finns P-Malmö med gott om platser, samtidigt erbjuds utmärkta kollektivtrafikförbindelser.

Hos hittar du också inbjudande gemensamma utrymmen där du kan njuta av en kopp gott kaffe och prata med dina kontorsgrannar.

stulfullt kontor i Malmö

Mötes- och konferensrum i samma byggnad

Tänk dig att kunna växla mellan ditt kontor och konferenslokaler på bara några sekunder. Med konferenslokaler i samma fastighet som ditt kontor kan du göra just det. Slipp tidsödande resor och logistikplanering, och fokusera istället på att skapa framgångsrika möten med dina kollegor och kunder.

Ta reda på mer om våra mötes- och konferenslösningar

konferens kontorshotell