Skip to main content

MÖTEN- OCH KONFERENSER I MALMÖ

KONFERENS OCH MÖTE I MALMÖ

Workopolis i Malmö erbjuder konferensrum i olika storlekar och utformningar för att tillgodose en rad olika behov. För viktiga möten som varar några timmar kan du boka ett mindre, intimt mötesrum. För större evenemang, såsom föreläsningar eller kurser, erbjuder vi vårt största konferensrum, The View, har plats för upp till 72 sittande gäster.

BOKA KONFERENS

VÄLKOMNANDE MILJÖER FÖR KONFERENSER

Vår anläggning är utrustad för att stödja en mängd olika verksamhetstyper med allt från små arbetsgrupper till stora företagsevenemang. Vi förstår vikten av att skapa rätt miljö för varje möte, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar just dina behov.

The View

Vårt största konferensrum, perfekt för större evenemang som presentationer, föreläsningar, workshops eller konferenser. Med plats för upp till 72 personer kan du arrangera en mängd olika evenemang.

UTFORSKA RUM

The Boardroom

Detta konferensrum är designat för 12 personer och erbjuder en mer formell miljö för affärsmöten, presentationer eller utbildningar. Rummet är utrustat med all nödvändig teknik och bekvämligheter.

UTFORSKA RUM

The Huddle

Detta mindre mötesrum är idealiskt för mindre grupper om 4 personer. Det passar utmärkt för intima diskussioner, strategimöten eller brainstormingssessioner där fokus ligger på samarbete.

UTFORSKA RUM
Workopolis delat utrymme

Allt för en bekymmersfri upplevelse

Fokusera på ditt event medan vi tar hand om resten. Hos Workopolis finns allt du behöver för att komma igång. Allt från ergonomiska möbler till supporttjänster finns tillgängligt.

Lounge
Ergonomiska möbler
Snabbt fiberoptiskt internet
Snabbt fiberoptiskt internet
Daglig städning
Daglig städning
Fria utskrifter
Fria utskrifter
Delat kök, skafferi och gemensamma rum.
Delat kök, skafferi och gemmensamt rum
1 faktura, inga dolda avgifter
1 faktura, inga dolda avgifter
Eget Wifi
Privat Wi-Fi (valfri tilläggstjänst)
Obegränsat med kaffe och te!
Obegränsat med kaffe och te!
Företagsadress och brevlåda
Fria utskrifter
Djurvänligt

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Vanliga frågor

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Kan jag få min post levererad till Workopolis?

Ja, som medlem hos Workopolis får du tillgång till posthanteringstjänster. Vi tillhandahåller en postlåda och företagsadress för att du ska kunna ta emot din företagspost på vår plats. Vår receptionspersonal hjälper till med att hantera inkommande och utgående post för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Vad innebär kontorshotell och kan man provsitta hos Workopolis?

Ett kontorshotell är en arbetsplatslösning där flera företag och entreprenörer delar på gemensamma utrymmen och resurser, såsom mötesrum, kök, loungeområden och receptionstjänster, samtidigt som de hyr egna privata kontor eller arbetsplatser. Detta skapar en flexibel, kostnadseffektiv och stimulerande arbetsmiljö som främjar nätverkande och samarbete mellan företag.

Om du är intresserad av att provsitta hos Workopolis, rekommenderar vi att du tar kontakt med vårt team för att boka en rundtur eller be om en provdag.

Kan jag hyra ett konferensrum som icke-medlem?

Ja, på Workopolis kan du hyra konferensrum även som icke-medlem. Vi välkomnar externa kunder att boka våra konferenslokaler för deras evenemang och möten. Kontakta oss för att få information om priser, tillgänglighet och för att boka det konferensrum som passar dina behov bäst.

Kan jag ta med mig min fyrbenta vän till jobbet?

Ja, på Workopolis är husdjursvänliga vilket innebär att du kan ta med din fyrbenta vän till jobbet. Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa regler och riktlinjer gäller för att säkerställa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för alla medlemmar. Det rekommenderas att kontrollera dessa regler och riktlinjer med Workopolis-teamet innan du tar med ditt husdjur till arbetsplatsen.

Vad kostar ett rum på kontorshotell i Malmö?

Priserna för rum på kontorshotell i Malmö kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, läge, faciliteter och kontraktslängd. Ett bra exempel är priserna för coworking i Malmö.
Den lägsta hyran ligger på cirka 900 kr/person/månad, medan den högsta hyran är cirka 4 500 kr/person/månad, båda i cityområdet. I genomsnitt kostar ett kontorshotell i Malmö cirka 2 600 kr/person/månad.

(Priset inkluderar kontorsutrymme, tillgång till gemensamma utrymmen, medlemskap och de tjänster som kontorshotellet erbjuder.)

Kontakta oss

Oavsett om du är ett etablerat företag eller ett växande startup har vi det du behöver för att få ditt företag att expandera – så, kom och kolla in oss.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
dedikerat skrivbord coworking

Konferenser, mötesrum och eventytor i Malmö för alla tillfällen

På Workopolis Malmö erbjuder vi eleganta och moderna konferenslokaler och mötesrum som skapar en inspirerande och produktiv atmosfär för dina arrangemang. Våra mångsidiga utrymmen är utformade för att passa allt från mindre möten och workshops till större konferenser och företagsevenemang.

Flexibla konferenslokaler

På Workopolis i Malmö hittar du konferenslokaler som är anpassade för att möta kraven på en produktiv och engagerande konferensupplevelse. Oavsett om du planerar ett mindre möte eller en stor konferens, erbjuder Workopolis flexibla lösningar som kan skräddarsys efter dina behov.

Inspirerande mötesrum

Workopolis mötesrum är designade för att främja effektivt samarbete och kreativitet. Med olika storlekar och kapaciteter kan du enkelt hitta det perfekta rummet för ditt nästa möte. Våra mötesrum är utrustade med modern teknik och bekväma möbler för att säkerställa en smidig och produktiv arbetsmiljö.

Unika eventytor

Förutom konferenser och möten erbjuder Workopolis även spännande eventytor där du kan arrangera allt från företagsevent till nätverksträffar. Våra eventytor är flexibla och kan anpassas efter dina önskemål, vilket gör dem idealiska för att skapa minnesvärda upplevelser för dina gäster.

Service och support för dina arrangemang

Workopolis Malmö strävar efter att göra din upplevelse så bekymmersfri som möjligt genom att erbjuda högkvalitativ service och support för dina arrangemang. Vårt erfarna team står till din tjänst för att hjälpa dig med allt från teknisk support till catering och logistik. Genom att välja Workopolis som din partner för konferenser, möten och event kan du fokusera på ditt arbete och dina gäster, medan vi tar hand om resten. Låt oss skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse tillsammans.

Välj Workopolis för ditt företags kontorshotell eller konferens i Malmö, och upplev hur en inspirerande och funktionell arbetsmiljö kan bidra till framgång och tillväxt.

BOKA EN VISNING