Skip to main content

The Boardroom

35
Antal kvadratmeter

The Boardroom är designat för 12 personer och erbjuder en mer formell miljö för affärsmöten, presentationer eller utbildningar. Rummet är utrustat med all nödvändig teknik och bekvämligheter.

Har du frågor om konferenslokalen?

KONTAKTA OSS

Biosittning

20 personer

U-sittning

12 personer

Styrelsesittning

12 personer

Ö-sittning

2 x 6 personer

The Boardroom – Där affärer möter elegans

En exklusiv möteslokal som är skräddarsydd för att ge en överlägsen upplevelse för dina affärsmöten, presentationer och utbildningssessioner. Lokalen är inte bara en plats för sammanträden; den är en helhetslösning utrustad med den senaste tekniken och alla tänkbara bekvämligheter för att säkerställa att ditt evenemang flyter på utan ansträngning.

Välj The Boardroom för dina nästa affärsmöten och upplev skillnaden som en genomtänkt och välutrustad mötesplats kan göra. Kontakta oss idag för att boka din tid och börja planera ett evenemang som ingen kommer att glömma.

Workopolis delat utrymme

Allt för en bekymmersfri upplevelse

Fokusera på ditt event medan vi tar hand om resten. Hos Workopolis finns allt du behöver för att komma igång. Allt från ergonomiska möbler till supporttjänster finns tillgängligt.

Lounge
Ergonomiska möbler
Snabbt fiberoptiskt internet
Snabbt fiberoptiskt internet
Daglig städning
Daglig städning
Fria utskrifter
Fria utskrifter
Delat kök, skafferi och gemensamma rum.
Delat kök, skafferi och gemmensamt rum
1 faktura, inga dolda avgifter
1 faktura, inga dolda avgifter
Eget Wifi
Privat Wi-Fi (valfri tilläggstjänst)
Obegränsat med kaffe och te!
Obegränsat med kaffe och te!
Företagsadress och brevlåda
Fria utskrifter
Djurvänligt

Kontorshotell med stora konferensmöjligheter

Letar du efter den perfekta platsen för ditt nästa företagsevenemang? Workopolis erbjuder mångsidiga konferenslokaler anpassade för varje unikt behov.

Oavsett om du planerar en stor konferens, en intressant workshop, en produktlansering eller ett mindre möte, har Workopolis faciliteterna för att göra ditt evenemang minnesvärt. Våra moderna och flexibla lokaler är idealiska för företag i alla storlekar, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Vårt mål är att skapa en inspirerande miljö där idéer kan blomstra och samarbeten kan växa. Med ett brett utbud av rum och konfigurationer kan vi anpassa våra utrymmen för att matcha dina specifika behov. Kontakta Workopolis idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att skapa det perfekta företagsevenemanget.

Varmt välkomna till Workopolis!

KONTAKTA OSS

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell