Skip to main content

Välkommen till The View

Med The View får du inte bara en konferenssal, utan också en unik atmosfär som kommer att imponera på upp till 72 deltagare och gäster

BOKNING

Magisk utsikt och fantastisk atmosfär

Konferenssalen med en magisk utsikt och en fantastisk atmosfär. Här får du uppleva en enastående panoramavy över Malmös ikoniska landmärken, inklusive Turning Torso, havet och Öresundsbron. Våra generösa glasväggar fyller rummet med naturligt ljus och energi, och ger dig möjlighet att verkligen känna pulsen och atmosfären i Malmö innerstad. Med en glimt av Malmö C och Malmö Live får du en unik upplevelse som förhöjer varje konferens och evenemang.

Välkommen till The View – där varje ögonblick blir magiskt och minnesvärt.

Perfekt för konferenser och evenemang

The View är den ultimata platsen för konferenser, möten och speciella evenemang. Vår konferenssal erbjuder en unik och inspirerande miljö som kommer att ge en extra dimension till din upplevelse. Oavsett om det är en intim mötesgrupp eller en större konferens, kan vi anpassa rummet efter dina behov tack vare vår flexibla kapacitet. Vi är här för att hjälpa dig skapa en minnesvärd och framgångsrik tillställning.

För att säkerställa att ditt evenemang når sin fulla potential, erbjuder vi modern utrustning och teknik av högsta kvalitet. Vårt team av teknikexperter kommer att stå till ditt förfogande för att säkerställa att allt fungerar smidigt och professionellt. Oavsett om det är ljud, bild eller andra tekniska behov, kan du lita på att vi har de rätta verktygen för att leverera en imponerande presentation eller föreläsning.

Vi förstår vikten av att varje detalj är perfekt när du arrangerar ett evenemang. Därför erbjuder vi professionell hjälp och support för att säkerställa att allt flyter smidigt. Vårt team av erfarna evenemangskoordinatorer kommer att arbeta tätt tillsammans med dig för att förstå dina specifika behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa en skräddarsydd och personlig upplevelse som överträffar dina förväntningar.

Välj The View för din nästa konferens, möte eller specialarrangemang. Upplev den perfekta kombinationen av en unik miljö, flexibel kapacitet och toppmodern teknik. Vi ser fram emot att välkomna dig till The View och hjälpa dig att skapa en oförglömlig och framgångsrik tillställning.

Workopolis delat utrymme

Våra lokaler för konferens och möten

konferensrum med havsutsikt
Stor

The View

Vårt största konferensrum, perfekt för större evenemang som presentationer, föreläsningar, workshops eller konferenser. Med plats för upp till 72 personer kan du arrangera en mängd olika evenemang.

Fakta om rummet

  • 72 pers i föreläsning
  • 25 pers i styrelsesittning
  • 35 pers med konfernsbord
The Board Room
Mellan

The Boardroom

Detta konferensrum är designat för 12 personer och erbjuder en mer formell miljö för affärsmöten, presentationer eller utbildningar. Rummet är utrustat med all nödvändig teknik och bekvämligheter.

Fakta om rummet

  • Dedikerat formellt fast styrelsebord.
  • 12 pers
Mötesrum
Liten

The Huddle

Detta mindre mötesrum är idealiskt för mindre grupper om 4 personer. Det passar utmärkt för intima diskussioner, strategimöten eller brainstormingssessioner där fokus ligger på samarbete.

Fakta om rummet

  • 4-5 pers
  • Monitor
  • Mikrofon
  • Högtalare
Workopolis delat utrymme

Allt för en bekymmersfri upplevelse

Fokusera på ditt event medan vi tar hand om resten. Hos Workopolis finns allt du behöver för att komma igång. Allt från ergonomiska möbler till supporttjänster finns tillgängligt.

Lounge
Ergonomiska möbler
Snabbt fiberoptiskt internet
Snabbt fiberoptiskt internet
Daglig städning
Daglig städning
Fria utskrifter
Fria utskrifter
Delat kök, skafferi och gemensamma rum.
Delat kök, skafferi och gemmensamt rum
1 faktura, inga dolda avgifter
1 faktura, inga dolda avgifter
Eget Wifi
Privat Wi-Fi (valfri tilläggstjänst)
Obegränsat med kaffe och te!
Obegränsat med kaffe och te!
Företagsadress och brevlåda
Fria utskrifter
Djurvänligt

Hitta oss

Riggaregatan 53, 211 13 Malmö
Malmö C
Linje 5 eller 8 (går var fjärde minut dagtid)
P-Malmö Östra Varvsg. 19 (750 kr / månad)
Parkering utanför entrén
Klicka för vägbeskrivning

Nyfiken?

Vi finns alltid här för att svara på frågor, så chatta med oss nere till höger här på sidan, eller så hittar du både nummer och mail här nedan.

kundservice@workopolis.se

Värdinna på kontorshotell

Vanliga frågor

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Vad ingår i hyran hos ett kontorshotell som Workopolis?

På kontorshotellet Workopolis erbjuds du möblerade och fullt utrustade arbetsplatser eller kontor samt tillgång till mötes- och konferensrum. Du får högkvalitativt Wi-Fi och internetanslutning, samt tillgång till gemensamma utrymmen som kök, loungeområden och terrasser.

Städservice för både kontor och gemensamma utrymmen ingår, liksom receptionsservice med incheckning av besökare och posthantering.

Workopolis ger dig också möjlighet att nätverka och samarbeta med andra företag och entreprenörer.

Kan jag få min post levererad till Workopolis?

Ja, som medlem hos Workopolis får du tillgång till posthanteringstjänster. Vi tillhandahåller en postlåda och företagsadress för att du ska kunna ta emot din företagspost på vår plats. Vår receptionspersonal hjälper till med att hantera inkommande och utgående post för att göra det så bekvämt som möjligt för dig.

Vad innebär kontorshotell och kan man provsitta hos Workopolis?

Ett kontorshotell är en arbetsplatslösning där flera företag och entreprenörer delar på gemensamma utrymmen och resurser, såsom mötesrum, kök, loungeområden och receptionstjänster, samtidigt som de hyr egna privata kontor eller arbetsplatser. Detta skapar en flexibel, kostnadseffektiv och stimulerande arbetsmiljö som främjar nätverkande och samarbete mellan företag.

Om du är intresserad av att provsitta hos Workopolis, rekommenderar vi att du tar kontakt med vårt team för att boka en rundtur eller be om en provdag.

Kan jag hyra ett konferensrum som icke-medlem?

Ja, på Workopolis kan du hyra konferensrum även som icke-medlem. Vi välkomnar externa kunder att boka våra konferenslokaler för deras evenemang och möten. Kontakta oss för att få information om priser, tillgänglighet och för att boka det konferensrum som passar dina behov bäst.

Kan jag ta med mig min fyrbenta vän till jobbet?

Ja, på Workopolis är husdjursvänliga vilket innebär att du kan ta med din fyrbenta vän till jobbet. Det är dock viktigt att vara medveten om att vissa regler och riktlinjer gäller för att säkerställa en trivsam och bekväm arbetsmiljö för alla medlemmar. Det rekommenderas att kontrollera dessa regler och riktlinjer med Workopolis-teamet innan du tar med ditt husdjur till arbetsplatsen.

Vad kostar ett rum på kontorshotell i Malmö?

Priserna för rum på kontorshotell i Malmö kan variera beroende på en rad faktorer, såsom storlek, läge, faciliteter och kontraktslängd. Ett bra exempel är priserna för coworking i Malmö.
Den lägsta hyran ligger på cirka 900 kr/person/månad, medan den högsta hyran är cirka 4 500 kr/person/månad, båda i cityområdet. I genomsnitt kostar ett kontorshotell i Malmö cirka 2 600 kr/person/månad.

(Priset inkluderar kontorsutrymme, tillgång till gemensamma utrymmen, medlemskap och de tjänster som kontorshotellet erbjuder.)

Kontakta oss

Oavsett om du är ett etablerat företag eller ett växande startup har vi det du behöver för att få ditt företag att expandera – så, kom och kolla in oss.

BOKA EN VISNINGBE OM EN OFFERT
dedikerat skrivbord coworking